Dit zijn de 5 allerduurste huizen die nu op Funda te koop staan Lifestyle
Auteur
24/02 18:03

Dit zijn de 5 allerduurste huizen die nu op Funda te koop staan


Samen zijn ze € 84.000.000,- waard

Met die torenhoge huizenprijzen van de laatste tijd is het lang niet voor iedereen mogelijk om een huis te kunnen kopen.

Gelukkig zijn er altijd mensen die daar nooit last van hebben en hun hand niet omdraaien voor een miljoentje meer of minder. En als je van gekkigheid écht niet meer weet waar je je steeds maar groter wordende kapitaal naartoe moet brengen dan kun je wellicht een van deze vijf duurste huizen van Funda kopen. Gewoon, omdat het kan.

1. Villa in Vinkeveen à € 19.000.000,-

Zeldzaam exclusieve, vrijwel nieuwe James Bond style villa met een vloeroppervlak van ca. 1.100 m² en met de juiste voiture op zo’n 10 minuten van Amsterdam en Schiphol. Dit eldorado met een ruim 100 meter brede oever aan de Vinkeveense Plassen is gesitueerd op bijna 10.000 m² eigen grond en compleet met botenhuis met guesthouse en last-but-not-least een 40 meter lang privé-strand met beachhouse.

2. Dubbel herenhuis in Oud-Zuid à € 19.000.000,-

In een van de lommerrijke lanen in het voormalige Willemspark, aan het Vondelpark in Oud-Zuid, is nu te koop een prachtig dubbel herenhuis uit 1912 met een uitzonderlijke gevelbreedte van 24 meter en een vloeroppervlakte van ca. 1.184 m2.

3. 18e eeuws landgoed à € 16.000.000,-

Landgoed Blankenburg is een weergaloos mooie buitenplaats uit de achttiende eeuw. Met een object als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

4. Een waar "eldorado" in Bosch en Duin à € 16.000.000,-

Temidden van het prachtige heuvelachtige bos stijgt dit indrukwekkende landhuis op uit het groen als een hedendaags hightech kasteel, spectaculair in alle opzichten. Geïnspireerd door de omgeving, versmolten met de natuur en op 3,2 hectare eigen grond biedt de prachtige architectuur op zeven niveaus een volkomen unieke sfeer met gebruik van de meest exclusieve materialen.

5. Een kasteelvilla in Bosch en Duin à € 14.000.000,-

Deze majestueuze kasteelvilla vormt een klasse apart. Architectuur, stijl, materiaalgebruik, detaillering, kwaliteit, comfort en uitstraling staan garant voor een woonbeleving op – ook internationaal gezien – het hoogst denkbare niveau. De residentie en omliggende parktuin zijn in elk opzicht magnifiek en onvergelijkbaar.

/ / Op dit moment bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties