Issie dan: de langverwachte uitslag van de controversiële poll omtrent onze dubieuze commentkoning Medic Random
Auteur
10/11/2019 13:15

Issie dan: de langverwachte uitslag van de controversiële poll omtrent onze dubieuze commentkoning Medic


Issie dan hoor: de uitslag van de poll over de meest besproken persoon op Skoften: Medic. Na een korte vakantie, waarin hij zijn vingers even wat rust moest geven, lijkt hij weer actiever dan ooit tevoren. Inmiddels staat de teller op 6353 reacties en leidt hij een eenzame race in de strijd om de meeste reacties. De enige kanshebbers om er met de prijs (huh, wat, welke prijs?) dit jaar vandoor te gaan zijn HarVos en RJS met 3277 en 2153 reacties. Maar daar is dus nog wel wat werk aan de winkel boys...

Enfin, even terug naar de poll. In totaal hebben er iets meer dan 1078 mensen gestemd: 555 zien hem liever vertrekken en 523 man wil hem houden. Dus, statistisch gezien hebben jullie zijn account om zeep geholpen. Maarrr we gaan natuurlijk he-le-maal niemand bannen. Zo zijn we niet. Tenzij je stomme linkjes spamt, racistische dingen roept of je dermate vervelend gedraagt. Dan kickbannen we je helemaal de moeder.

Tot slot: binnenkort maken we het mogelijk om reacties te "flaggen". De redactie wordt hier dan van op te hoogte gebracht en kan in actie komen waar nodig. En nog beter: we werken ook nog aan een "ik wil niets zien van deze gebruiker, want ik vind hem vervelend, dus verberg zijn reacties"-functie. Kun je andere gebruikers dus negeren als je dat wilt. You like? We like.

Goed, dat was 'm. Binnenkort zal Medic wel even een foto van hemzelf met de prijs maken die de commentkoning aan het eind van het jaar krijgt. Weten we meteen hoe hij er echt uitziet! Fijn weekend.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties