Politie Houston onderzocht welke pronouns te gebruiken voor de schutter bij Lakewood Church Nieuws
Auteur
13/02 10:15

Politie Houston onderzocht welke pronouns te gebruiken voor de schutter bij Lakewood Church


Het wordt met de dag gekker

Afgelopen zondagmiddag was er in de Lakewood Church in Houston een poging tot een aanslag: een schutter liep daar naar binnen met een enorm wapen én een 5-jarig kind, waarbij in een vuurgevecht met de politie een 57-jarige man én het 5-jarige kind zwaargewond raakten. De schutter werd doodgeschoten door de agenten, die op dat moment buiten dienst waren en als beveiliging bij de kerk de wacht hielden.

Het aantal slachtoffers mag een wonder genoemd worden, want de kerk is beroemd én gigantisch; er kunnen 16.800 mensen in en pastoor Joel Osteen is in Amerika een grote naam. Als de schutter tijdens een dienst was binnengelopen dan was het héél anders afgelopen... Hoe dan ook, de politie heeft de zaak in onderzoek maar nam eerst uitgebreid de tijd voor hoe ze de schutter aan moesten spreken.

De dader gebruikte namelijk mannelijke én vrouwelijke namen, en je zult toch maar eens de verkeerde pronouns gebruiken. Iemand neerschieten is één ding, maar iemand met de verkeerde voornaamwoorden aanspreken, dát is pas echt misdadig. Zucht, welkom in 2024.

Zelfs Elon Musk vindt er wat van

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties