Terugkijken: het interview van Tucker Carlson met Vladimir Poetin Nieuws
Auteur
09/02 09:53

Terugkijken: het interview van Tucker Carlson met Vladimir Poetin


"Russische nederlaag onmogelijk in Oekraïne"

De ex-presentator van Fox News, die volgens sommigen bekendstaat om zijn pro-Russische standpunten, wilde Poetin interviewen omdat Amerikanen volgens hem slecht op de hoogte zouden zijn van de beweegredenen van de president.

Ondanks dat verschillende journalisten en Europarlementariërs de EU opriepen om hem te sanctioneren, is het interview afgelopen nacht toch uitgezonden. Onderwerpen als de geschiedenis van Rusland & Oekraïne, de NAVO & Bill Clinton en de explosies bij de Nord Stream-pijpleiding passeerden de revue.

De oplossing voor de oorlog in Oekraïne

De Russische president heeft ook een oplossing gegeven voor de oorlog in Oekraïne; volgens hem is het hele geweldsspektakel zo voorbij wanneer het westen stopt met het leveren van wapens aan Oekraïne. Rusland is namelijk helemaal niet te verslaan door Oekraïne en dus moet het land moet, samen met de NAVO, accepteren dat zij deze gebieden heeft gewonnen.

Jullie kampen met uitdagingen bij de grens en migratie, evenals met staatschuldproblemen. Is het dan noodzakelijk om strijd te leveren in Oekraïne? Zou het niet verstandiger zijn om de dialoog aan te gaan met Rusland en een overeenkomst te bereiken?

Het hele interview check je hier 👇

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties