Kijkers nieuwe film Jenny Ortega geschokt door pikante scènes Films & Series
Auteur
07/02 15:00

Kijkers nieuwe film Jenny Ortega geschokt door pikante scènes


Tsjah, ze is nou eenmaal actrice

Inmiddels kent de hele wereld Jenny Ortega als de actrice uit de hitserie Wednesday, waarin ze het gelijknamige personage speelt, maar sommige mensen vergeten even dat ze in de basis gewoon actrice is. Er waren namelijk een heleboel kijkers gechoqueerd van de film Miller's Girl, waarin zij als hoofdpersonage te zien is.

De film draait om de relatie tussen een leraar (gespeeld door de 52-jarige Martin Freeman) en zijn leerling, en die band loopt nogal uit de hand, om maar een understatement te gebruiken. Daar horen wat dampende scènes bij en dat was bij sommige fans nét even tegen het zere been. Waarom weet eigenlijk niemand, maar blijkbaar zien veel mensen Jenny nog steeds als die kleine en vooral jonge Wednesday.

Overigens gaat het ook nog eens om een scène die zich niet daadwerkelijk in het verhaal afspeelt, maar om een nagespeeld fragment uit een boek dat het personage van Jenny geschreven zou hebben. De ophef lijkt de film in elk geval weinig goeds te doen, want met een IMDB-rating van 5.5 is het nog niet echt een topper. Mocht je de scène in kwestie willen zien dan zul je even X op moeten zoeken, want daar gaat een nogal gare cam-versie rond. Doe je best, de trailer is in elk geval hieronder te bekijken.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties