Hoe zag menselijke Barbie Jessica Alves er voor de grote verbouwing uit? Lifestyle BSR Agency
Auteur
09/02 12:01

Hoe zag menselijke Barbie Jessica Alves er voor de grote verbouwing uit?


Da's wel een klein verschil, ja

We hebben de naam Jessica Alves hier al wel vaker voorbij zien komen, want deze menselijke Barbie haalde wereldwijd headlines met haar talloze cosmetische ingrepen. Oh ja, en natuurlijk het feit dat ze geboren is als Rodrigo Alves, klein detail.

BSR Agency

Van Rodrigo naar Jessica

Inderdaad, ze is geboren als man, want de ingrepen begonnen ooit omdat Rodrigo de menselijke Ken wilde worden. Dat liep zelfs zo uit de hand dat artsen hem waarschuwden dat als hij zo doorgaan dat zijn neus er letterlijk af zou kunnen vallen, waardoor hij het over een compleet andere boeg gooide.

Nee, hij stopte niet met verbouwen: hij nam een extremere stap en ging sindsdien als vrouw door het leven. Wederom niet puur natuur, maar vol siliconen, ingrepen en botox: in plaats van Ken wilde hij nu Barbie worden. 

BSR Agency

Terug naar Rodrigo

Tegenwoordig woont de van oorsprong Braziliaanse in Londen en verdient ze haar geld met mediaverschijningen, als influencer en natuurlijk, hoe kan het ook anders, met OnlyFans. Daar heeft ze naar eigen zeggen "een leuk inkomen" van en in 2022 maakte ze daar bekend al een miljoen verdiend te hebben. Tsjah, met 11.800 volgers en een maandbedrag van 15 dollar hark je daar zo'n $ 177.000 mee binnen. Niet misselijk!

Hoe het ook zij, vandaag blikken we even terug naar Jessica vóór de grote tuinverbouwing. Hoe zag ze er als Rodrigo annex Ken ook alweer uit?

BSR Agency
BSR Agency

Onlangs ging ze terug naar de arts die haar "verbouwde"

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties