De Apple Vision Pro is uit en dat levert zowel vette als bizarre beelden op Tech
Auteur
05/02 19:06

De Apple Vision Pro is uit en dat levert zowel vette als bizarre beelden op


Iedereen als zombies met bril over straat binnenkort

Afgelopen vrijdag kon je in Amerika Apple's nieuwste speeltje kopen: Apple Vision Pro. Een zogenaamde "mixed reality bril", oftewel een mix van "virtual reality" en "augmented reality" waarmee je allerlei apps in de ruimte om je heen kan projecteren. Het brilletje is niet goedkoop, namelijk 3500 dollar.

Nieuw tijdperk

Volgens Tim Cook (CEO van Apple), gaan we een nieuw tijdperk tegemoet.

Het tijdperk van ruimtelijk computergebruik is aangebroken. Apple Vision Pro is het meest geavanceerde consumentenelektronica-apparaat ooit gemaakt. De revolutionaire en magische gebruikersinterface zal de manier waarop we verbinden, creëren en ontdekken opnieuw definiëren.

Beelden op social media

Sinds de verkoop duiken er op social media talloze video's op van mensen die het apparaat testen, zowel binnen als buiten. Dit levert een mooi beeld op van wat het apparaat kan, maar laat ook zien hoe idioot het er (nog) uitziet als je er mee rondloopt op straat. We hebben een aantal video's voor je verzameld.

Realtime Deepfake functie (concept app)

Als je de kop van je partner zat bent, handig!

Stofzuigen was nog nooit zo leuk

Realtime ondertitelen en vertalen

Handig als je op verkansie bent!

Formule 1 kijken was nog nooit zo vet

Of je richt je huis opnieuw in

Het ziet er wél een beetje raar uit

Zal even wennen zijn nog, maar ach, 25 jaar geleden vonden we dat ook van mobiel bellen...

The Simpsons doet het weer

The Simpsons heeft een reputatie opgebouwd voor het 'voorspellen' van gebeurtenissen, lang voordat ze werkelijk plaatsvonden. Zo voorspelde de serie het presidentschap van Donald Trump in 2000, was er in een aflevering uit 1995 een personage te zien die een smartwatch gebruikte en werd in 1998 Disney's overname door 20th Century Fox voorspeld. 

Nu lijken ze ook goed te zitten met de VR-bril, die in 2016 werd getoond in de serie, 8 jaar voordat Apple de Vision Pro aankondigde. 

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties