BIOS uitlezen...
Ouders voor ogen van hun jonge kinderen mishandeld na misverstand over hond in Zoetermeer Nieuws
Auteur
05/02 11:25

Ouders voor ogen van hun jonge kinderen mishandeld na misverstand over hond in Zoetermeer


De politie is op zoek naar de daders

Heftig nieuws uit Zoetermeer, waar de vader en moeder voor de ogen van hun jonge kinderen in elkaar zijn geslagen in een park. De politie is nog steeds hard op zoek naar de daders.

Tijdens een wandeling op 11 oktober loopt het gezinnetje langs twee mannen die in het gezelschap van twee Staffords op een bankje zitten. Een van de honden gaar direct op het gezin af, loopt om ze heen en komt in de buurt van de kinderwagens. De vader is bang dat de hond de kinderen (één kind van 3, de ander nog een baby) iets aan zal doen en probeert de hond daarop bij hen weg te houden, onder andere door zijn been uit te steken en zo het beest tegen te houden.

Dat wordt door de hondeneigenaar geïnterpreteerd als schoppen, waarop de vlam in de pan slaat. De mannen rennen schreeuwend op de vader af en delen rake klappen uit. Ook de moeder van het gezin wordt stevig mishandeld als zij tussenbeide probeert te komen. Uiteindelijk druipen de mannen met de honden af, maar de schade is groot. Alhoewel de ouders inmiddels hersteld zijn is vooral het kind van 3 erg van slag.

De vader wist nog wel een kort filmpje van de mannen te maken, en de politie heeft deze inmiddels gedeeld om zo de daders te kunnen vinden. Mocht je er eentje herkennen dan weet je wat je te doen staat...

Nog meer interessants

Nog meer interessants

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties