BIOS uitlezen...
Highlight: 18 video's die opvielen op social media afgelopen week Fun
Auteur
04/02 17:01

Highlight: 18 video's die opvielen op social media afgelopen week


Reels, shorts en TikToks!

Op een dag besloot een avontuurlijke ziel een hachelijk momentje tijdens het free climben te beleven. Dit deed hem beseffen dat je ook iets té zelfverzekerd kunt zijn. Na deze ervaring ging hij op zoek naar iets nieuws en stuitte op we introduceren de kakverbrander. Dit apparaat intrigeerde hem, maar onthulde ook het mysterie van het steeds kleiner wordende huis. Net toen hij dacht dat het niet gekker kon, werd als eindelijk je nieuwe supercar wordt geleverd een realiteit. Helaas was het busritje was bijzonder snel afgelopen door een onverwachte gebeurtenis.

Tijdens een groepsuitje ging een enorme groep wielrenners gaat collectief onderuit. Dit leidde tot een onverwacht stukje offroad rijden. Ondertussen probeerde iemand anders met technologie te spelen. Dit resulteerde in de tip van de dag: laat een drone niet zomaar los. De winter bracht ook plezier met nieuw voor op wintersport: bungeeskien. Mannenspeelgoed op de vrijdagmiddag en nooit een burn-out doen met deze gast in de buurt zorgden voor lachwekkende momenten.

De ontdekking van een nieuw soort ontdekt: de boemerangvis leidde tot hilariteit. Net als de poging om de roltrap andersom pakken blijkt toch lastiger dan gedacht. Een mislukte poging om de eerste keer een schip te water laten zorgde voor een nat spektakel. Iedereen vroeg zich af wie heeft hem zijn rijbewijs gegeven na een gek incident. Bowlen met de boys was een welkome afleiding. Net als de uitdaging om ga jij anders op een wankel tafeltje dansen. Een vriend probeerde indruk te maken met let op: ik kan een vette truc met een schep. Moeder vond het tijd om de tv te soppen zorgde voor een onverwachte wending.

Ook interessant

Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair