BIOS uitlezen...
Eerste trailer van keiharde Road House-remake met Jake Gyllenhaal en Conor McGregor Films & Series
Auteur
27/01 13:30

Eerste trailer van keiharde Road House-remake met Jake Gyllenhaal en Conor McGregor


Pakt 7 miljoen views in 2 dagen

In de nieuwe remake van de jaren 80-klassieker "Road House", geregisseerd door Doug Liman, neemt Jake Gyllenhaal de hoofdrol op zich als een voormalig UFC-vechter die in de Florida Keys belandt. De film wordt een frisse versie van het origineel maar natuurlijk met een stuk meer actie, maar dat kan ook niet anders met de debuut van de prettige gestoorde MMA-vechter Conor McGregor.

21 maart te checken op Prime Video

De originele film uit 1989, met Patrick Swayze als de iconische uitsmijter, speelde zich af in een klein stadje in Missouri. Deze keer wordt het verhaal naar een zonniger klimaat verplaatst, waar Gyllenhaal's personage, na een carrière in de vechtsport, een baan als uitsmijter in een lokale bar aanneemt. Maar goed, in de Florida Keys blijkt niet alles rozengeur en maneschijn. Verrassend!

Volgens Prime Video zal de film vol zitten met legendarische gevechten, bruut bloedvergieten, enorme explosies, epische bootachtervolgingen en kunnen we eersteklas actie verwachten. Ergo: een prima film voor een avondje vermaak met keiharde actie.

Check dit ook even

Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair