BIOS uitlezen...
VI bespreekt vermeend huiselijk geweld van Theo Maassen: "Een griezel van een wijf!" TV
Auteur
25/01 10:05

VI bespreekt vermeend huiselijk geweld van Theo Maassen: "Een griezel van een wijf!"


Johan laat er zoals altijd geen gras over groeien

Gisteren kopten alle kranten ermee: de VPRO zou vermeend huiselijk geweld van Zomergasten-presentator Theo Maassen hebben laten onderzoeken. De aanleiding was een artikel in Privé, dat in het bezit is gekomen van een 125 duizend woorden tellend app-gesprek tussen zijn vrouw Joyce en zijn minnares Angela. Daarin stond dat Theo Joyce een gebroken neus zou hebben geslagen.

Johan vindt het 8 pagina's tellende artikel een waardeloos stuk:

Als ik dit in mijn hoofdredacteurentijd op mijn bureau had gekregen, dan had ik het nooit in mijn leven gepubliceerd. Het is namelijk flinterdun. Er heeft weer iemand geklikt en de spil in de hele klikpartij is niemand minder dan Sunny Bergman. [...] Ik vind ook dat als dames boos zijn en aangifte willen doen, ze naar de politie moeten. Daar doe je aangifte, maar niet via Sunny Bergman bij de VPRO. Als die in een pot met stront kan roeren, dan doet ze dat graag.

Klein detail: Johan heeft een kleine persoonlijke vete met Bergman, die opriep tot een adverteerdersboycot van het tv-programma Voetbal Inside nadat de heren zich volgens haar "homofobisch en transfobisch" zouden hebben uitgelaten.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair