BIOS uitlezen...
OOK al nep: de over wifi klagende buurman blijkt fake en harkt miljoenen views binnen Virals
Auteur
10/01 15:00

OOK al nep: de over wifi klagende buurman blijkt fake en harkt miljoenen views binnen


Zie je wel dat alles nep is tegenwoordig?!

Weet je nog, die video van die buurman die kwam klagen over de Wi-Fi? Zo niet dan kun je die hier bekijken, en in de reacties was al af te lezen dat niet iedereen helemaal geloofde dat deze video echt was. Nu is dat niet zo bijzonder omdat er altijd wel mensen roepen dat iets fake is, maar in dit geval hadden ze helemaal gelijk: het bleek acteerwerk van bedenkelijk niveau.

Na enig onderzoek blijkt namelijk dat de man, de voordeur, de straat en een groepje andere acteurs zich vaker lenen voor dit soort video's. Geënsceneerde filmpjes met klagende buren, geld-eisende aannemers, boze Karens, kwade huurbazen en falende pakketbezorgers. Allemaal ongeveer in hetzelfde stramien. Maar waarom vraag je je af, daar kijkt toch geen hond naar?

Daar ga je helaas de fout in, want de Facebookpagina heeft 546.000 volgers, en alhoewel niet elke video viraal gaat heeft het filmpje van de klagende internetbuurman ruim 46.000 likes en is de video 12 miljoen keer bekeken. Daar valt anno 2024 dus best een leuk zakcentje mee te behalen, en zij zijn zeer zeker niet de enige pagina die dit soort acteervideo's uitbrengen. Overal is een markt voor, zullen we maar zeggen.

Nog een van hun "knallers"

FB/Reactionworld.Bite

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair