BIOS uitlezen...
AI-zusjes Emily en Fiona Pellegrini verdienen tonnen met nepfoto's AI
Auteur
09/01 17:01

AI-zusjes Emily en Fiona Pellegrini verdienen tonnen met nepfoto's


Duitse profvoetballer zat in hun DM's

Iedereen weet dat je tegenwoordig snel en veel geld verdient door bepaalde privéfoto's op internet te zetten, maar daar is lang niet iedereen geschikt voor.

Misschien niet omdat je als vrouw zijnde je er niet zo relaxed onder voelt en als man is de afzetmarkt toch een heel stuk minder groot. Daarbij zijn er - voor zover we dat kunnen inschatten - ook een stuk minder vrouwen die geld betalen om Jaap Stam eens van dichtbij te zien, want die krijgen ze waarschijnlijk ook wel gratis in hun DM's via een of ander sociaal netwerk.

Zie jij het verschil?

AI to the rescue

Gelukkig komt AI ook hier goed van pas, want als je het een beetje handig aanpakt dan creëer je gewoon twee fictieve accounts op Instagram, geeft ze een mooie Italiaanse naam en lokt ze vervolgens naar je betaalsite waar hitsige vaders hun alimentatie naartoe overmaken. Zo gezegd, zo gedaan; de zusjes Emily en Fiona Pellegrini hebben ondertussen zo'n 250.000 fans en schijnen inmiddels tonnen aan dukaten te hebben binnengeharkt. 

Sterker nog; zelfs een Duitse profvoetballer zou in een van de zusjes' DM zijn geslide, dus dat geeft wel aan hoe realistisch ze eruitzien. 👀

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair