BIOS uitlezen...
Amerikaanse hond eet 4.000 dollar op, baasjes op zoek naar snippers Nieuws
Auteur
05/01 11:30

Amerikaanse hond eet 4.000 dollar op, baasjes op zoek naar snippers


Gad-ver-damme.

Dat je beter geen stukje vlees of andere lekkere etenswaren op tafel kunt laten liggen als je weg moet en je hond thuis is, dat moge duidelijk zijn. Dat was bij de Amerikaanse hond Cecil, van eigenaren Clayton en Carrie Law, echter geen enkel probleem omdat het beestje totaal niet geïnteresseerd was in eten. Echter bleek het beestje wel trek te hebben in iets anders: geld.

Clayton liet namelijk 4.000 dollar, dat hij had opgenomen om werkzaamheden aan zijn tuin mee te betalen, in een envelop op tafel liggen. de bedoeling was om deze later netjes weg te leggen, maar zover kwam het niet. Nog geen half uur later was de envelop weg en werd de kruising tussen een golden retriever en een poedel teruggevonden met een voldane snuit, omringd door geldsnippers: het beestje had zojuist de vierduizend dollar opgegeten.

De eerste zorg was de gezondheid van de hond, maar medische behandeling bleek niet nodig. De tweede zorg was het geld, want wat ga je doen? Neem je je verlies, of wacht je totdat de snippers op natuurlijke wijze het lichaam verlaten en ga je poetsen en plakken? Clayton en Carrie kozen voor dat laatste, poetsten alle restjes kots en poep van de snippers en gingen met plakband in de weer. Met succes, want uiteindelijk wisten ze $ 3.550 te redden.

Ook interessant

Ook interessant

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties