Elon Musk reageert op Geert Wilders: "Nederlanders moeten zich gaan voortplanten!" Nieuws BSR Agency
Auteur
05/01 10:45

Elon Musk reageert op Geert Wilders: "Nederlanders moeten zich gaan voortplanten!"


Volgens hem zal de Nederlandse natie anders uitsterven

Dat Geert Wilders actief is op X weten de meeste mensen wel, en naast dat hij zelf berichten plaatst reageert hij ook graag op andere gebruikers. Elon Musk bijvoorbeeld, om er maar eens eentje te noemen. Die gooide een bericht de wereld in waarin stond dat het grootste probleem van de mensheid de bevolkingskrimp is.

Geert gonna Geert

De reactie van Geert liet niet lang op zich wachten, want hij is het daar slechts deels mee eens: het grootste probleem is volgens hem de teloorgang van de eigen cultuur en de westerse waarden.

Elon <3 Geert

Waarschijnlijk had Geert het niet verwacht, maar Elon kwam weer met een reactie, waarbij hij aangaf dat hij het met de Nederlandse politicus eens is, maar dat de krimp ook voorkomt in landen waar weinig immigratie is. Er is volgens hem maar één oplossing: voortplanten! Iets dat Geert wel begrijpt.

Voortplanten dus!

Oftewel: er moet meer horizontaal gemambo'd worden, want anders is de Nederlandse natie gedoemd te verdwijnen. Denk daar vanavond eens aan, als je de kroeg weer induikt en dappere versierpogingen gaat doen. Kom op, je best doen voor je vaderland!

Dit vindt Alexander Pechtold van de zege van Geert Wilders

/ / Ook de moeite waard

Meer over
Delen

/ / Reacties