BIOS uitlezen...
Yvonne Coldeweijer: "Lil' Kleine en Jaimie Vaes zijn weer bij elkaar!" Shownieuws BSR Agency
Auteur
19/12/2023 12:02

Yvonne Coldeweijer: "Lil' Kleine en Jaimie Vaes zijn weer bij elkaar!"


Volgens haar zou de eerste ruzie al hebben plaatsgevonden

De enorme soap rondom Lil' Kleine en Jaimie Vaes kun je in 2022 nauwelijks gemist hebben. Hij zou agressief geweest zijn en haar hoofd tussen een autodeur geklemd hebben, zij zou aan de drugs zijn, en uiteindelijk ging het stel (na dat eerder ontkend te hebben) uit elkaar. Er volgden talloze rechtszaken over het ouderschap van zoontje Lío en de inboedel, waarna het tussen de twee eindelijk rustig werd.

Totdat Yvonne Coldeweijer weer een klein bommetje dropte. Ze was eigenlijk met zwangerschapsverlof, maar kwam speciaal hiervoor weer terug: volgens haar is het stel weer bij elkaar, en terloops noemt ze dat even het allerslechtste idee van 2023. Sterker nog, ze weet te vertellen dat Koen Kardashian van Dijk de vriendschap met Jaimie heeft verbroken vanwege haar terugkeer naar Jorik, en ook meldt ze dat de eerste openbare schreeuwruzie alweer plaats zou hebben gevonden.

Of het verhaal helemaal klopt blijft vooralsnog even in het midden, Jaimie meldt alleen dat het stel "goed met elkaar omgaat".

IG/lifeofyvonne

Het statement dat ze eerder uitbrachten

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties