Lijstje: dit zijn de 10 meest bekeken artikelen van 2023 op Skoften Random
Auteur
31/12/2023 12:02

Lijstje: dit zijn de 10 meest bekeken artikelen van 2023 op Skoften


Het was ons weer een jaartje hoor

Zo, 2023 zit er ook weer op. Een jaar waarvan je helaas wéér niet kunt zeggen dat er niets spannends is gebeurd, maar dat zal de komende tijd waarschijnlijk wel niet veranderen. Gelukkig waren er ook genoeg hoogtepunten en de 10 grootste hebben we weer voor je op een rij gezet.

1. Hagenees gaat confrontatie aan met Extinction Rebellion

Niet geheel verrassend heeft deze Hagenees het hart op z'n tong liggen en vertelt hij precies wat hij van de blokkade van Extinction Rebellion vindt!

2. Dochter heeft wat uit te leggen als moeder door haar kledingkast snuffelt

Toch lijkt het me onwaarschijnlijk dat je moeder erin trapt als je haar probeert wijs te maken dat dit onder "fashion" valt. Van wie zal ze het hebben?

3. Steigerbouwers nemen heerlijk wraak op aannemer die zijn rekening niet betaalt

De video is alweer 3 jaar oud maar gaat deze week weer rond, en zien hoe iemand die niet wil betalen te grazen wordt genomen blijft heerlijk toch?

4. Denise Rocha is overdag advocaat maar 's avonds bedient ze haar andere cliënten

De Braziliaanse advocaat Denise Rocha vertegenwoordigt overdag nog steeds haar cliënten, maar 's avonds klust ze bij achter die ene bekende betaalmuur 🫣

5. Had deze vakantiefoto van Hélène Hendriks niet privé moeten blijven?

Er gaan nu wat vakantiefoto's van Hélène rond die Johan Derksen zeker niet onder ogen moet krijgen, maar dat geldt gelukkig niet voor ons.

6. Verbazing over uiterlijk Ellemieke Vermolen

Er was behoorlijke verbazing rondom het uiterlijk van Ellemieke Vermolen, met name haar bovenlip, en dat vonden wij een goede reden om de archieven eens in te duiken. Hoe zag ze er eigenlijk 24 jaar geleden uit?

7. Maak kennis met het grootste Aziatische hoornaarsnest dat je ooit hebt gezien

Het is je misschien opgevallen dat we de laatste jaren steeds meer Aziatische hoornaars zien, maar dat is ook niet zo gek als je ziet wat voor gigantische kastelen deze muppets bouwen. 😱

8. Ook de beelden van Irene Schouten die haar schaatspakje openritst gaan viraal

Weet je nog, een paar dagen geleden, dat we berichtten over een video van Jutta Leerdam die viraal ging met een video waarin ze haar schaatspakje openritste? Nou, vandaag doet schaatsster Irene Schouten dat nog eens dunnetjes over 🧐

9. Jutta en Jake door mama Paul betrapt terwijl ze samen in bad zitten

Nu is het nemen van een ijsbad al een behoorlijk inspannende ervaring, en dan krijg je ook nog eens je schoonmoeder op je dak.

10. Lullig: verwijderde badkamerfoto's van Lies Zhara duiken toch ineens weer op

Ze is wellicht niet helemaal blij dat deze foto's, waarvan wordt gezegd dat ze zijn verwijderd waren, nu toch ineens weer opduiken. 😍

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties