BIOS uitlezen...
Video van jongen die in Albert Heijn "over varkensvlees plast" gaat wereldwijd viraal Virals
Auteur
18/12/2023 09:05

Video van jongen die in Albert Heijn "over varkensvlees plast" gaat wereldwijd viraal


Of hij dit nou echt doet blijft nog even de vraag...

Het afgelopen weekend verscheen er ineens een video op sociale media waarop te zien was hoe een jongen in een Albert Heijn over de varkensvlees-afdeling plast. De filmer vertelt hoe radicaal de zogenaamde plasser wel niet is en de ophef is groot. Albert Heijn wordt overal getagd en de video wordt als een malle gedeeld.

Niet alleen onder vrienden en familie, de video gaat wereldwijd viraal. Grote (rechtse) X-kanalen hebben de video inmiddels ook gedeeld en zelfs Geert Wilders heeft hem gerepost, met als bijschrift "Weer 10 zetels erbij". Miljoenen mensen hebben de beelden inmiddels gezien en overal wordt verontwaardigd gereageerd.

Er worden echter wel vraagtekens gezet bij de echtheid van de video, want er zijn een hoop mensen die aangeven dat het plassen zelf nergens te zien is en dat dit ook wel een stunt kan zijn van een prank-kanaal. De video verscheen volgens velen namelijk als eerste op de Insta van Buurtwachtt, een streamer die mogelijk zijn aantal van 40.000 volgers een beetje probeert op te krikken. Daarbij lijkt de setup én de outfit wel héél veel op de Basic Fitplasser van een tijdje terug.

De reactie van Geert Wilders

Het Insta-kanaal waar de video zou zijn verschenen

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties