Katja Schuurman en Geraldine Kemper uit de kleren voor boek "Dear Future Me" Celebs BSR Agency
Auteur
15/12/2023 12:01

Katja Schuurman en Geraldine Kemper uit de kleren voor boek "Dear Future Me"


Ze zijn niet de enigen!

Nu zijn Katja Schuurman en Geraldine Kemper beiden niet vies van een spannende foto op hun Insta zo af en toe, maar dankzij fotograaf Jasper Suyk kunnen we daar nu ook in boekvorm van genieten. Hij maakte een fotoboek getiteld "Dear Future Me", naar eigen zeggen een ode aan het vrouwelijke lichaam én de mentale reis die daarbij hoort.

Met Dear Future Me, vraagt fotograaf Jasper Suyk achtentwintig vrouwen zich bloot te geven. Letterlijk en figuurlijk, door ze op hun krachtigst, zachtst en vrijst te fotograferen, maar ook door ze een kritische vraag te stellen: wie ben je nou echt?

Pakkende beelden worden onderstreept met brieven, geschreven door de vrouw in kwestie in dit moment en geadreseerd aan haar toekomstige zelf. Een waardevolle toevoeging aan het boek dat een uniek inzicht in de gedachten, dromen en aspiraties van deze vrouwen biedt.

Katja en Geraldine zijn niet de enigen die in het boek verschenen, want ook Elise van der Horst, Jessie Vuijk, Kim Feenstra, Holly Mae Brood en vele anderen zijn uit de kleren gegaan voor de foto's. Alle vrouwen die op de foto staan, Suyk zelf én alle crewleden, waaronder Nikkie de Jager die de make-up deed, werkten kosteloos mee en de opbrengsten van het boek gaan naar de goede doelen Pink Ribbon, ActionAid en Return to Sender. Het boek is hier te bestellen.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties