BIOS uitlezen...
Rockstar geeft eerste trailer GTA6 vervroegd vrij na lek op X Gaming
Auteur
05/12/2023 08:50

Rockstar geeft eerste trailer GTA6 vervroegd vrij na lek op X


Wat ziet dit er dik uit!

Inmiddels zo'n 10 jaar en twee maanden geleden kwam GTA5 uit, en tot op de dag van vandaag is dat een van de grootste, meest uitgebreide en meest gespeelde games aller tijden. Gamers kijken dus al jaren reikhalzend uit naar het vervolg, en Rockstar dropte onlangs een klein bommetje door de releasedatum van de eerste trailer te onthullen: 5 december 2023.

Dat feestje stond gepland voor 15:00 vanmiddag, maar nadat de beelden lekten op X besloot Rockstar de trailer vervroegd vrij te geven. Die is er dus nu, dus het échte aftellen is begonnen! Dat is overigens knap lastig, want een releasedatum is er niet: GTA6 komt érgens in 2025 uit.

De game speelt zich, zoals velen al hadden verwacht en gespeculeerd, weer af in Vice City en de hoofdrollen worden gespeeld door een man en een vrouw. Klein detail: er wordt gesproken over een release op PS5 en Xbox Series X. Over een PC-versie wordt (nog) niet gesproken, maar dat de game een succes wordt is nu al duidelijk: de trailer is binnen 8 uur bijna 46 miljoen keer bekeken.

Check dit ook even

Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties