Peter Gillis reageert op winnen kort geding: Nicol Kremers moet zich aan geheimhouding houden Shownieuws
Auteur
01/12/2023 11:02

Peter Gillis reageert op winnen kort geding: Nicol Kremers moet zich aan geheimhouding houden


Ze mag haar boek wel gewoon uitbrengen

Sinds Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar zijn rommelt het tussen de twee, en dat is een behoorlijk understatement. Ze halen elkaar onderuit in de media, de ene rechtszaak volgt de andere op en Nicol werkt aan een boek waarin een hoop "dirt" zou staan.

Peter daagde Nicol onlangs opnieuw voor de rechter: zij zou een geheimhoudingsplicht hebben getekend en zich daar niet aan houden. Zij gaf daarbij weer aan dat die afspraak onder dwang was gemaakt en vond dat deze daarom niet rechtsgeldig was. De rechter heeft zich er uiteindelijk over gebogen en gaf Peter gelijk: Nicol moet zich onthouden van openbare uitspraken over de vakantieparkenmagnaat.

De release van haar boek

Haar boekrelease mag echter wel gewoon doorgaan. Peter had geëist dat hij inzage in het boek zou krijgen en dat het boek tot die tijd niet mocht worden uitgebracht. Daar ging de rechter niet in mee, want volgens hem had Peter niet aannemelijk gemaakt dat er dingen in het boek zouden staan die in strijd zijn met de gemaakte afspraken, en dat hij daar schade van zou lijden.

Nicol heeft inmiddels al laten weten een bodemprocedure te starten omdat ze het niet eens is met de uitspraak. Haar advocaat reageerde:

Ik denk dat de rechtbank niet goed geluisterd heeft naar alle argumenten en zaken die wel zijn ingebracht en benoemd, of deze verkeerd gewogen heeft. Maar dit houd je altijd bij snelrecht, zoals dit is. In een bodemprocedure zullen we alle punten opnieuw aan de orde brengen.

De advocaat van Peter heeft Nicol en haar team daarmee "veel sterkte en succes" gewenst.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties