BIOS uitlezen...
Fan van rapper Nardo Wick wordt schofterig knock-out geslagen nadat hij vroeg om een foto Shownieuws
Auteur
29/11/2023 10:36

Fan van rapper Nardo Wick wordt schofterig knock-out geslagen nadat hij vroeg om een foto


Hij heeft z'n excuses aangeboden

Een fan van de 22-jarige rapper Nardo Wick is op lompe wijze knockout geslagen door de entourage van de rapper, nadat hij om een foto vroeg. Het incident vond plaats in Tampa (Florida) na een optreden van Nardo Wick.

Na Wick's optreden in Club Skye benaderde een 20-jarige fan rond 01:00 uur 's nachts de artiest om samen een gezellige foto te maken, maar dit escaleerde binnen een paar seconden compleet uit de klauwen. Twee "zelfbenoemde beveiligers" vielen de fan meteen aan waar hij ernstige verwondingen aan overhield.

Na alle ophef die online ontstond heeft Nardo Wick op Instagram een statement geplaatst waarin hij z'n spijt betuigt maar ook aangeeft dat hij niet verantwoordelijk is voor de daden van een andere volwassen man.

Ik keur op geen enkele manier goed wat er met mijn fan George is gebeurd na mijn show. Ik heb tegen hem en zijn moeder gezegd dat het me speet en bezorgd was dat het hem was overkomen, meerdere keren voordat er zelfs maar iets op het internet werd gepost. Ik heb zijn moeder onmiddellijk mijn nummer gestuurd op de avond dat het gebeurde [...] Ik heb geen controle over de acties van een andere volwassen man en ik was boos toen het gebeurde [...] Ik waardeer al mijn fans en ik tolereer wat er is gebeurd helemaal niet, deze shit is op geen enkele manier gangsta of cool.

De moeder van de 20-jarige fan heeft inmiddels ook een statement gemaakt en die is op z'n zachtst gezegd "not amused".

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties