BIOS uitlezen...
Dronken Douwe Bob deelt tik uit tijdens ruzie en laat zich daarna opnemen in afkickkliniek Shownieuws Instagram/douwebob
Auteur
27/11/2023 09:34

Dronken Douwe Bob deelt tik uit tijdens ruzie en laat zich daarna opnemen in afkickkliniek


Hij gaat het naar eigen zeggen "recht zetten"

Toen Douwe Bob in 2012 het programma "De Beste Singer-Songwriter van Nederland" won begon een glansrijke carrière. Veel succesvolle singles, albums en optredens, maar aan de andere kant waren er vele nieuwsberichten over zijn kinderen, zijn mogelijke arrogantie en zijn drankgebruik.

Dat laatste heeft hem afgelopen weekend dusdanig in de problemen gebracht dat hij heeft besloten zich op te laten nemen in een afkickkliniek. Hij kreeg ruzie in Abcoude en tikte daarbij iemand op zijn helm, iets waarvan inmiddels ook beelden zijn opgedoken. Alhoewel eerdere berichtgeving vertelde dat de jongen in kwestie 16 jaar oude was, klopt dat volgens Douwe niet.

Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16 jarige. DIT IS NIET WAAR!!! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20. lk ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil. Ik heb bloemen gebracht, ga morgen een maand een kliniek in. Ik ga dit echt recht zetten.

Zijn kant van het verhaal wordt enigszins onderuitgehaald door de beelden, die Reality_FBI naar buiten bracht, want daarin roept het slachtoffer duidelijk dat hij 16 is. Hoe lang zijn behandeling gaat duren is vooralsnog onbekend, al zegt hij zelf dat hij er volgend jaar weer zal staan.

Instagram/reality_fbi

Zijn statement op Instagram

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Reacties

Reacties

Personen