BIOS uitlezen...
Feedback friday: kinderziektes nieuwe website en app v11.1.0 is te downloaden Tech
Auteur
24/11/2023 21:05

Feedback friday: kinderziektes nieuwe website en app v11.1.0 is te downloaden


Got milk? Uh feedback

Nou nou, poeh poeh... Het was een flinke bevalling, maar de nieuwe site en app staan en de meeste kinderziektes zijn verholpen. Mede mogelijk gemaakt door een aantal betrokken leden die ons via WhatsApp of email voorzagen van zeer bruikbare feedback. Onze dank is GROOT! 👌

Maar we zijn natuurlijk nog niet klaar, want er wordt altijd doorontwikkeld en we staan, net zoals de afgelopen 20 jaar, nog steeds open voor (goede) ideeën. En nee, we kunnen niet iedereen tevreden houden, maar we kijken echt zo goed als overal naar. Niet alles is mogelijk, want we moeten mee met de tijd en we dus ook rekening houden met een stukje brand safety omdat we nog steeds 100% afhankelijk zijn van advertenties. Zonder kunnen we niet bestaan en jullie dagelijks 15 artikelen, picdumps en gifdumps etc. produceren. Bear with us bitches please! 😘

Doei VIP-kanaal, hallo videokanaal

Omdat er wat vragen waren over het VIP-kanaal, hierbij een korte toelichting: het VIP-kanaal (wat alleen voor leden was), is begraven. Kreeg te weinig liefde van de redactie, dus ook geen meerwaarde. Maar niet getreurd: we gaan vaker content speciaal voor leden publiceren. Dus het loont nog steeds om een gratis account aan te maken, zodat je lekker mee kan ouwehoeren en geen reclame voor (eigen) video's krijgt.

Nieuw is het videokanaal, waar we dagelijks flink wat video's plaatsen vanaf nu. Dit zijn vaak korte, geinige video's waar niets over te melden valt, maar dit je wel gewoon even gezien moet hebben. Met deze gedachte hebben we er een timeline van gemaakt waarbij de video's ook snel en simpel te bekijken zijn. Zitten geheid wat bugs in, want waar X en TikTok 69.000 ontwikkelaars in dienst hebben om de boel lekker op te fluffen, hebben wij daar maar 1 nerd voor.

App update

Ook de app heeft gister nog een update gehad, waarbij het "reageren op reacties" weer goed zou moeten werken. Download hem hier voor Android en hier voor iOS.

Got leuke content?

Heb je interessante video's of foto's waar we wat mee kunnen? Stuur die dan in via het uploadformulier.

Got feedback?

Last but not least: loop je tegen dingen aan, werkt er iets niet of heb je gouden tips die de site of app niets dan goed doen? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mailtje.

Fijn weekend!

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair