BIOS uitlezen...
Yvonne Coldeweijer claimt dat Sander Schimmelpenninck al jaren vreemdgaat Shownieuws
Auteur
16/11/2023 12:02

Yvonne Coldeweijer claimt dat Sander Schimmelpenninck al jaren vreemdgaat


Ze heeft zelfs screenshots om het te bewijzen

Journalist, columnist, ondernemer, schrijver en kersverse vader Sander Schimmelpenninck zul je wellicht kennen van zijn tv-optredens, zijn bezoek aan Vandaag Inside (waarvoor hij gecancelled werd en nooit meer terug mocht komen), zijn werk bij de Quote of natuurlijk van X, waar hij voornamelijk ageert tegen wat hij "domrechts" noemt.

Er wordt hem vaak verweten anderen de maat te nemen voor wat betreft het klimaat, en wel zelf een aantal keer per jaar naar Zweden te vliegen, waar zijn vriendin woont. Yvonne Coldeweijer kreeg echter signalen dat die relatie niet zo vlekkeloos verliep als hij zelf doet denken en besloot onderzoek te doen, met hulp van haar spionnen. Al snel kreeg ze screenshots in handen waaruit zou moeten blijken dat Sander niet zo trouw is als hij in Nederland is.

Sander Schimmelpenninck is al jaren druk op DM, WhatsApp, maar ook op Telegram om jonge meiden te regelen (en met succes!) en dat laat natuurlijk op een gegeven moment sporen achter.’

Wat zijn de trucs van Sander Schimmelpenninck? ‘Hij doet net alsof hij een open relatie heeft. Sander is al zo’n 8 jaar samen met de Zweedse oestervisser Lotta, maar zij weet natuurlijk van niks. Zij zit veilig op afstand in Zweden, terwijl Sander hier zijn gangetje kan gaan. Na ik dit vorige week heb gebracht, leek het me leuk om dit nog even te bevestigen aan de hand van een aantal screenshots!

Sander heeft tot zover nog niet gereageerd op de juice.

(Screenshots: Instagram/lifeofyvonne)

"Hele ernstige vorm van zelfoverschatting"

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties