BIOS uitlezen...
Corinna Kopf laat zien hoe krankzinnig veel geld zij met haar OnlyFans-pagina verdient Random Instagram/corinnakopf
Auteur
11/11/2023 12:02

Corinna Kopf laat zien hoe krankzinnig veel geld zij met haar OnlyFans-pagina verdient


Dat zijn nog eens bedragen!

Vroeger moest je echt aan een bijbaantje in de supermarkt als je een beetje extra inkomsten wilde binnenharken, maar tegenwoordig ligt dat anders. Uiteraard kun je nog steeds voor een paar euro per uur de pakken melk spiegelen bij de lokale winkel, maar sommige mensen (vooral vrouwen) kiezen voor wat anders in de hoop snel geld te verdienen: OnlyFans.

Daar kun je, zoals ongetwijfeld bekend, je foto's en video's verkopen voor een zelf in te vullen maandbedrag en daar zijn een aantal mensen flink op binnengelopen. Een paar voorbeeldjes zijn Romée van Zeeland (€ 40.000,- per maand), Rosanna Voorwald (€ 30.000,- per maand), Fabiola Volkers (€ 130.000,- per maand) en good old Ferry Doedens, wiens innige relatie met de wasbak hem zo'n € 40.000,- per maand opleverde. Geen verkeerde bedragen, maar ze verdwijnen in het niet in vergelijking met Corinna Kopf.

Een openhartig screenshot

Zij liet een jaar of twee geleden namelijk zien wat haar inkomsten waren en daar waren veel volgens behoorlijk van onder de indruk. Meerdere maanden kwam zij boven een miljoen uit, iets dat niet zo gek is aangezien ze op haar hoogtepunt boven de 129.000 subscribers had. Toch net iets leuker verdienen dan een krantenwijk!

Zou je een abonnementje overwegen?

Instagram/corinnakopf

Met die inkomsten kun je deze outfit wel betalen

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair