BIOS uitlezen...
Boze kijkers over kledingkeuze Jaimie Vaes in restaurant: "Iets aantrekken was wel zo netjes geweest" Shownieuws
Auteur
06/11/2023 14:02

Boze kijkers over kledingkeuze Jaimie Vaes in restaurant: "Iets aantrekken was wel zo netjes geweest"


Terechte ophef of niet?

Mocht je het vorige week niet hebben meegekregen dan praten we je graag even bij: Jaimie Vaes is vrijwillig vertrokken uit Expeditie Robinson. Ze had haar doelen wel bereikt, was er ook wel klaar mee en wilde gewoon naar huis en naar haar zoontje. Wat is dan het eerste dat je gaat doen? Inderdaad: ETEN!

Na drie weken minimale hoeveelheden cassave, pannenkoekjes en rijst heb je natuurlijk honger als een paard en dus leeft Jaimie zich tijdens een buffet volledig uit. Echter leverde dat haar de nodige kritiek op, al gaat dat niet over haar eetgewoonten.

De verkeerde kledingkeuze

Het gaat de kijkers dus vooral om de kledingkeuze, want in je eilandkleding die je zo'n 3 weken aan hebt gehad een restaurant binnenstappen, dat kan volgens velen niet. Waarschijnlijk ruikt het ook allemaal niet zo fris, dus even douchen en omkleden was volgens veel kijkers wel zo netjes geweest. Aan de andere kant zal dit ongetwijfeld een bewuste programmakeuze zijn geweest en zullen de eigenaren van het restaurant ongetwijfeld zijn ingelicht. Oordeel zelf.

Instagram/expeditierobinson_rtl

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair