BIOS uitlezen...
Tim den Besten is ernstig ziek, Yvonne Coldewijer beschuldigt hem van grensoverschrijdend gedrag Shownieuws RTL
Auteur
03/11/2023 10:53

Tim den Besten is ernstig ziek, Yvonne Coldewijer beschuldigt hem van grensoverschrijdend gedrag


Hij zou ook met een verslaving worstelen

Na een bericht van Yvonne Coldewijer op Instagram over de opvallende afwezigheid van presentator Tim den Besten op social media, gonsde het gisteren ineens van de roddels en geruchten over de Nederlandse presentator, televisiemaker en schrijver.

Na een oproep die Yv op haar kanaal plaatste, heeft ze meerdere tips binnengekregen. Ze geeft aan dat er op dit moment een politieonderzoek loopt en het Parool zou met een artikel over de presentator bezig zijn waarin hij van grensoverschrijdend gedrag en identiteitsfraude wordt beschuldigd. Daarnaast zou hij ook al een tijd met een verslaving worstelen.

Zeldzame vorm van kanker

Na al deze speculaties besloot de VPRO met een statement te komen dat de presentator "ernstig ziek" is. Zijn advocaat (why?) H.J. van der Tak heeft laten weten dat er onlangs een zeldzame vorm van kanker is geconstateerd en dat zijn ziekte grote impact op zijn geestelijke gezondheid heeft.

De precieze diagnose is recent vastgesteld en momenteel worden de uitslagen van de laatste onderzoeken afgewacht, voordat met behandeling kan worden begonnen

Desalniettemin gooit Coldeweijer de presentator alsnog onder de bus en beweert dat de term "ernstig ziek" op een creatieve manier mogelijk als rookgordijn wordt gebruikt omdat er volgens haar veel meer zaken spelen. Hoe de vork precies in de steel zit zullen we ongetwijfeld later te horen krijgen, maar de juicekoningin van Nederland heeft zich in ieder geval niet populair gemaakt door deze berichten keihard het internet op te slingeren.

To be continued

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties