Heidi Klum beeldt op Instagram de stilte voor haar Halloween-storm uit Celebs
Auteur
31/10/2023 17:51

Heidi Klum beeldt op Instagram de stilte voor haar Halloween-storm uit


De inmiddels 50-jarige Heidi Klum, geboren in Duitsland, is niet zomaar je standaardmodel. Ze knalde de modewereld binnen na het winnen van een nationale modellenwedstrijd en werd al snel een bekend gezicht over de hele wereld. Ze is tegenwoordig niet alleen model, maar ook zakenvrouw, tv-presentatrice, ontwerpster én professional verkleedster.

Stilte voor de storm

Als er één celebrity is die elk jaar tijdens Halloween flink uitpakt dan is het wel ons aller Heidi Klum. Vorig jaar won ze het verkleedpartijtje voor volwassenen met haar geschifte wormkostuum en in 2019 ging ze door het leven als een cyberpunk alien met een kuisheidsgordel. Wat ze voor dit jaar in petto heeft is tot nu toe onbekend maar klaarblijkelijk heeft ze vandaag blijkbaar wel een momentje nodig om zich, volledig gekleed in evakostuum, op te laden voor de storm die eraan komt.

instagram/heidiklum

Gedoe voor Heidi Klum en haar 18-jarige dochter

Dat ons aller Heidi niet vies is van een beetje controverse wisten we natuurlijk al omdat ze enigszins in opspraak raakte door tot keer toe met haar 18-jarige dochter in lingerie poseerde. Om alvast even in de stemming te komen kun je hier haar 'Get Ready With Me' cyberpunk-video terugkijken.

instagram/heidiklum

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties