Toeschouwer GP Mexico belaagt Ferrari-fans en krijgt levenslang F1-verbod Knokken
Auteur
30/10/2023 19:02

Toeschouwer GP Mexico belaagt Ferrari-fans en krijgt levenslang F1-verbod


Gisteravond (Nederlandse tijd) werd de Grand Prix van Mexico verreden en na bijna 2 uur kon Max Verstappen er weer een overwinning bijschrijven. Zijn 16e van het seizoen, een verbreking van het record dat 'ie zelf in handen had, maar teamgenoot Sergio Perez was minder fortuinlijk.

Checo had een megastart, was íets te optimistisch en te gretig, dacht voor de leiding te kunnen gaan en knalde uiteindelijk tegen Charles Leclerc aan, wat voor de Mexicaan einde race betekende. Extreem pijnlijk, want de prestaties van Perez liggen al een tijdje onder een vergrootglas en het laatste dat hij kon gebruiken was een DNF. Daarbij ziet hij Hamilton inmiddels met rasse schreden dichterbij komen in het klassement, en als hij dit jaar niet als tweede weet te eindigen dan kon hij volgend jaar wel eens op zoek moeten naar een nieuw stoeltje. Het verschil is intussen nog maar 20 punten.

Ferrari-fans werden belaagd

Leclerc werd na de race met boe-geroep ontvangen omdat hém werd kwalijk genomen dat de race van Perez slechts één bocht duurde, maar op de tribune liepen de gemoederen nog veel hoger op. Ferrari-fans werden belaagd door een andere toeschouwer, maar de security greep snel en vakkundig in. De 'fan' heeft een F1-verbod voor het leven gekregen. Hij zou volgens bronnen inderdaad gefrustreerd zijn door het uitvallen van Perez.

/ / Check dit ook even

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties