BIOS uitlezen...
Bereid je voor: Barbie en Nicolleke binnenkort samen 'alleen voor fans' te zien Shownieuws Instagram/samantharobbie1
Auteur
24/10/2023 12:02

Bereid je voor: Barbie en Nicolleke binnenkort samen 'alleen voor fans' te zien


Inmiddels weten we allemaal wel hoe de carrière van Nicol Kremers is verlopen, en als je er een beetje over nadenkt is de loopbaan van Barbie niet héél anders. Beiden hadden een succesvolle reality-show op tv, en allebei verdienen ze intussen hun geld met pikante plaatjes op diverse betaalpagina's. Oké, het verleden van Samantha de Jong kent wat meer dieptepunten, maar toch.

Niet zo gek dat zij elkaar dus gevonden hebben en blijkbaar zijn het ook dikke vriendinnen. Sterker nog, ze vinden elkaar zo aardig dat ze binnenkort samen te zien zijn in een (hoogstwaarschijnlijk) volwassen foto- of videoshoot. Samantha postte een foto van de twee, met als bijschrift:

Samen met me lieve vriendin bij Diana Barendrecht. Binnenkort een content van ons samen dus mis het niet en volg ons op #onlyfans #Fancentro #F2F Every blondie needs a brownie

We kunnen niet wachten! Of nou ja... Dat lukt eigenlijk prima, maar we gokken dat dit wel de nodige centen binnen gaat halen. Oh, en mocht je je afvragen die Diana Barendrecht is: dat is plastisch chirurg Diana Gabriels, waar Tim Hofman al het nodige mee te stellen heeft gehad.

Instagram/samantharobbie1

Barbie gaf alvast een voorproefje

Instagram/samantharobbie1

Hoe het 13 jaar geleden met Barbie begon

Ook interessant

Ook interessant

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair