BIOS uitlezen...
"The night I almost died": vrouw moest vluchten voor Joran van der Sloot Nieuws
Auteur
23/10/2023 20:02

"The night I almost died": vrouw moest vluchten voor Joran van der Sloot


Nadat Joran van der Sloot vorige week ineens schuld bekende in de zaak Natalee Holloway komt er nu ineens een andere vrouw met een behoorlijk schokkend verhaal op de proppen: Dinah Thurst.

Zij studeerde ooit in Bangkok, waar ze bevriend raakte met ene Nico. Die kende Joran, en de drie brachten samen veel tijd door. Dinah vertelt hierover:

Vanaf het begin voelde ik dat Joran niet te vertrouwen was. Hij praatte voortdurend over zichzelf, was nogal egoïstisch en had snel een woede-uitbarsting. Op een avond, toen ik aan het daten was met een Nederlander genaamd Robert, kregen Joran en Robert onenigheid: Joran had tegen Robert gezegd dat ik sex met hem had gehad.

Vluchten voor Joran

Niet veel later kwam Joran bij haar langs, zogenaamd om zijn excuses aan te bieden. Ze deelden een drankje en rookten een jointje, maar kort daarna voelde Dinah zich niet lekker en vermoedde dat er iets in haar drankje zat. Ze besloot ze het appartement te ontvluchten, en Joran ging haar onmiddellijk achterna. Dinah wist haar eigen plek veilig te bereiken en de deur te op slot te doen, maar Joran liet zich niet zomaar buitensluiten: ze hoorde hem hard op de deur slaan, schreeuwend dat hij binnen wilde komen.

Toen Dinah de volgende dag wakker werd op de badkamervloer, was ze ervan overtuigd dat Joran haar iets had toegediend. Ze had het echter wel overleefd...

TikTok/dinahthurst

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties