Dronebeelden zouden moeten bewijzen dat IDF niet achter raketaanval Al-Ahli ziekenhuis zat Nieuws
Auteur
18/10/2023 11:08

Dronebeelden zouden moeten bewijzen dat IDF niet achter raketaanval Al-Ahli ziekenhuis zat


Het Al Ahli Arab-ziekenhuis in Gaza-Stad is dinsdagavond bruut en onverwachts overvallen door een enorme explosie. Honderden mensen zijn om het leven gekomen en honderden anderen zijn gewond geraakt.

Ondanks dat er werd eerst over een Israëlische aanval werd gesproken is het nog steeds onduidelijk waar de raket daadwerkelijk vandaan kwam. Het IDF (Israel Defense Forces) heeft dronebeelden gepubliceerd waar uit zou moeten blijken dat het een "misfire van een uit Gaza gelanceerde raket van Islamic Jihad was". (via)

De zionistische vijand doet zijn uiterste best om zijn verantwoordelijkheid voor het brute bloedbad dat hij heeft aangericht door het bombarderen van het Baptistisch Arabisch Nationaal Ziekenhuis in Gaza te ontlopen, door zijn gebruikelijke verzinsels van leugens en door met de beschuldigende vinger naar de Islamitische Jihad-beweging in Palestina te wijzen. Wij bevestigen daarom dat de beschuldigingen van de vijand vals en ongegrond zijn

"Leiders Islamic Jihad geven toe dat ze het verkloot hebben"

Te horen zijn leiders van Islamic Jihad, direct na de explosie in het ziekenhuis, en ze lijken toe te geven dat ze het verkloot hebben. De IDF kan deze 'classified info' blijkbaar niet publiceren, maar heeft het volgens Bob dus wel in handen.

Protesten in Den Haag en Rotterdam

Maar goed, wat nou echt waar is en wie alle informatie verspreidt is in dit soort situaties ontzettend lastig te achterhalen omdat er natuurlijk ook bewust verkeerde info de lucht in wordt geslingerd. Na deze aanval zijn mensen in Rotterdam en Den Haag in ieder geval opnieuw de straat op te gaan omdat ze woedend waren.

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties