BIOS uitlezen...
Joe Biden verklaart al "geverifieerde foto's van onthoofde baby's" te hebben gezien Nieuws
Auteur
12/10/2023 11:02

Joe Biden verklaart al "geverifieerde foto's van onthoofde baby's" te hebben gezien


Dat de aanval van Hamas op Israël ongekend gewelddadig was moge duidelijk zijn, maar het absolute dieptepunt waren wel de verhalen over onthoofde baby's. Daar kan niemand zich een voorstelling bij maken. De verhalen werden echter weer ontkracht en afgedaan als nepnieuws, nadat één iemand (Nicole Zedek van de nieuwszender i24) erover berichtte.

Joe Biden weet het al

Wat de waarheid is blijft in het midden, het nieuws blijft hardnekkig rondgaan, en vannacht leek een belangrijke bron het toch te bevestigen:

Yossi Landau, het hoofd van de operaties voor de zuidelijke regio van Zaka, Israëls vrijwillige burgerlijke noodresponsorganisatie, vertelde CBS News op woensdag dat hij persoonlijk volwassenen en kinderen, inclusief baby's, had gezien die onthoofd waren.

Toch weet de Amerikaanse president Joe Biden het al zeker. Hij heeft namelijk geverifieerde foto's van de daadwerkelijke baby's gezien. Niet dat dat mogelijk is want die foto's lijken niet te bestaan, maar toch. Wellicht toch vanmorgen weer het pilletje onder zijn tong vergeten?

Het Witte Huis verklaarde later dat hij de foto's inderdaad niet gezien had, maar dat hij refereerde naar berichte uit Israël.

Trending vandaag

Trending vandaag

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair