BIOS uitlezen...
Badr Hari verliest op TKO na snoeiharde rechtse van Jürjendal bij Glory 89 Sport Glory
Auteur
07/10/2023 22:11

Badr Hari verliest op TKO na snoeiharde rechtse van Jürjendal bij Glory 89


Badr Hari, de 38-jarige kickbokser, heeft zijn rentree bij de kickboksorganisatie Glory niet kunnen bekronen met een overwinning. Tijdens een gevecht in het Bulgaarse Burgas tegen de Est Uku Jürjendal moest Hari na meerdere knockdowns en een voetblessure de strijd staken.

Snoeiharde rechtse en meerdere knockdowns

Oorspronkelijk zou Hari vorige maand in Parijs de ring betreden, maar door de aardbevingen in Marokko besloot hij op de avond zelf af te zeggen. Glory besloot snel een alternatief te vinden en plande een gevecht in Bulgarije tegen Jürjendal. Het gevecht begon rustig, maar al snel wist Jürjendal Hari te verrassen met een snoeiharde rechterhoek, gevolgd door meerdere knockdowns.

In de tweede ronde ging Hari opnieuw naar de grond en ondanks een poging tot een comeback, was zijn voetblessure te pijnlijk. Dit resulteerde in een technische knock-out en het zoveelste verlies voor Hari.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties