BIOS uitlezen...
Koreaanse streamer ontsnapt tijdens schietpartij in Bangkok; video gaat viraal Nieuws
Auteur
06/10/2023 12:59

Koreaanse streamer ontsnapt tijdens schietpartij in Bangkok; video gaat viraal


Afgelopen dinsdagmiddag heeft er op één van de drukste plekken van Bangkok - het Siam Paragon Mall - plaatsgevonden. Een 14-jarige jongen opende het vuur, waarbij twee mensen omkwamen voordat hij werd gearresteerd.

Deze video is afkomstig van de Koreaanse streamer BJ Barbie Jini die live was op Afreeca TV (een Zuid-Koreaans livestreamingplatform) tijdens de schietpartij. De streamer was bezig met een voedselvlog toen er plotseling schoten en geschreeuw te horen waren. Ze rende voor haar leven terwijl ze haar ontsnapping uit het winkelcentrum bleef filmen.

Behandeld voor geestelijke gezondheidsproblemen

De 14-jarige schutter, die eerder werd behandeld voor geestelijke gezondheidsproblemen, werd binnen een uur na de schietpartij gearresteerd. Bij dit incident zijn er twee mensen overleden en vijf anderen raakten gewond. De Thaise regering overweegt nu strengere wapenwetten en -regulaties.

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties