Regisseur Dick Maas naar verluidt bezig met nieuwe Flodder, Sylvana IJsselmuiden wil Kees spelen Shownieuws
Auteur
05/10/2023 14:02

Regisseur Dick Maas naar verluidt bezig met nieuwe Flodder, Sylvana IJsselmuiden wil Kees spelen


Het kan haast niet missen of je hebt ooit wel eens Flodder gezien. De film, de twee vervolgen of de 5 seizoenen tellende televisieserie: allemaal enorme kijkcijferkanonnen die tot op de dag van vandaag nog steeds regelmatig op tv komen. Wellicht komt er nu zelfs een nieuwe serie, want regisseur Dick Maas zou bezig zijn om de legendarische familie nieuw leven in te blazen.

Zo zou hij best ver zijn met een project dat zou moeten uitgroeien tot een musical. Er zou al een script zijn en er zouden zelfs al een aantal muziekstukken geschreven zijn. Maar nog interessanter is dat volgens hem een terugkeer van de asociale familie op televisie altijd mogelijk is.

Zonnedael is een soort Duckstad. Het bestaat niet, maar iedereen begrijpt meteen wat de setting is en wie die mensen zijn. Daarnaast gaat het over tijdloze onderwerpen, bijvoorbeeld de acceptatie van vreemdelingen in je wijk. Er worden af en toe gesprekken gevoerd om de serie weer terug te brengen, en dan loopt het toch weer op niks uit. Het lijkt mij een no-brainer, maar dat moet iedereen maar voor zichzelf weten. (Bron: Veronica Superguide)

Achter de scènes bij dat ene legendarische fragment

Sylvana als Tatjana

De serie kwam in 1999 abrupt ten einde toen hoofdrolspeler Coen van Vrijberghe de Coningh kwam te overlijden aan een hartstilstand. Niemand had er toen zin meer in en zo was het ineens klaar met de succesvolle serie, maar wellicht gloort er nu hoop voor de fans.

Website LOESOE zou navraag hebben gedaan bij Sylvana IJsselmuiden, en zij zou wel zin hebben om de rol van Kees op zich te nemen.

Ik heb het er al wel eens met Dick Maas over gehad, die zag het wel zitten. Het lijkt me te gek om in de voetsporen van Tatjana te treden. (Bron: LOESOE)

Verder was het volgens haar wel duidelijk: Ma Flodder zou gespeeld moeten worden door Patty Brard, en Bram Krikke zou de rol van broer Kees op zich moeten nemen. Wie Johnny zou moeten spelen vertelt ze niet.

/ / Poll

/ / Anderen bekeken ook

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties