Monique Westenberg volledig los op Vinted, geld André Hazes op? Shownieuws
Auteur
03/10/2023 18:01

Monique Westenberg volledig los op Vinted, geld André Hazes op?


Naast het welbekende Marktplaats is er sinds een paar jaar ook een website bijgekomen die specifiek op tweedehands kleding is gericht: Vinted. Je zet er je oude schoenen op, iemand biedt bedrag X, jij gaat akkoord en stuurt de hele handel op. Vrij makkelijk, en ook veel bekende Nederlanders maken er gebruik van, waaronder Monique Westenberg.

Die naam ken je ongetwijfeld als de wel-niet-wel-niet-wel-vriendin van André Hazes Jr., maar het viel sommige mensen op dat zij wel héél erg veel verkoopt. Sterker nog, ze heeft er inmiddels 544 (!!!!!) advertenties opstaan. Even ter vergelijking: een gemiddeld persoon zou 173 kledingstukken in de kast hebben liggen, en dat is inclusief ondergoed en sokken. Oftewel, Monique heeft meer dan drie complete gemiddelde garderobes online staan. We willen niet weten hoe groot haar kledingkasten thuis zijn.

Tweedehands shirtjes voor 120 euro

Een paar uitschieters vinden we vooral in de kinderkleding van kleine Dréetje Hazes: een Gucci-shirtje voor 90 euro, een Gucci-trui voor slechts 130 euro, een paar Gucci-schoenen voor slechts 150 euro, een Burberry t-shirtje dat nog 120 euro op moet leveren en een trui van Off-White voor 135 euro. Let wel: allemaal gedragen door een koter die zéér waarschijnlijk niet zo zuinig op zijn spullen is, want het is nou eenmaal een kind.

Zet je dan toch te denken, zou het geld van André Hazes Jr. een beetje op zijn? Zo lekker loopt het nou ook weer niet met zijn carrière.

Ka-tsjiinnngggg

Weet je nog, die zaak over het 'illegale spijbelen'?

/ / Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties