Ex-kunstdief Okkie Durham: "Wij worden gerund door Het Haags Complot" Gekkies
Auteur
29/09/2023 20:02

Ex-kunstdief Okkie Durham: "Wij worden gerund door Het Haags Complot"


Okkie Durham, ook wel bekend als de Nederlandse kunstdief, kreeg landelijke bekendheid door twee schilderijen van Vincent van Gogh uit het Van Gogh Museum in Amsterdam te stelen, maar tegenwoordig zit hij op TikTok om ons 'wakker te maken'.

'Een van mijn meest confronterende video's ever'

De beste man was is z'n leven bij meerdere criminele zaken betrokken geweest, maar de diefstal van de Van Gogh-schilderijen was echter z'n meest opzienbarende trofee. Hierna is hij vaak op televisie geweest om uit te leggen hoe en waarom hij de kunstwerken had gestolen.

Tegenwoordig zit de "geboren dief" (zegt 'ie zelf natuurlijk) hele dagen op TikTok waar hij mensen probeert wakker te maken.

Dit wordt een van mijn meest confronterende video's ever. Het kan racistisch lijken maar dat is niet zo. Dit zijn feiten. Wij worden wereldwijd gerund door een gay satanistische pedofiele ring die illuminati heet. Dit heet in Nederland 'kabal' of 'Het Haags Complot'. Het Haags Complot is het grootste complot op aarde

Nou, als je je video op deze manier begint dan heb je onze aandacht natuurlijk meteen getrokken. De video is binnen no time van TikTok verwijderd, maar echt weg is zo'n video natuurlijk nooit.

Uitleg over één van de meest wrede straten ever: de Paardenstraat

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties