Erasmus MC al eerder door OM gewaarschuwd voor "psychotisch gedrag" van Fouad L. Nieuws
Auteur
29/09/2023 10:00

Erasmus MC al eerder door OM gewaarschuwd voor "psychotisch gedrag" van Fouad L.


Gistermiddag werd Rotterdam opgeschrikt door meerdere schietincidenten (waaronder een op het Erasmus), waarbij uiteindelijk drie doden vielen. De verdachte, Fouad L., is een student van het Erasmus MC en een bekende van de politie.

Gisteravond gaven burgemeester Aboutaleb en het OM een uitgebreide persconferentie, en het blijkt nu dat het Openbaar Ministerie het Erasmus al eerder had gewaarschuwd voor deze man die psychotisch gedrag zou vertonen.

De aftermath in het Erasmus MC

Geschiedenis van dierenmishandeling

In een mail schreef het OM dat Fouad L. al eerder ’halfnaakt in de tuin op een stapel bladeren’ zou hebben gelegen en ’psychotisch gedrag’ zou hebben vertoond. Daar bleef het niet bij, want ook diverse dieren moesten het ontgelden. In 2018 kreeg L. een waarschuwing omdat hij met kruisbogen aan het vissen was, iets dat volgens hem geen probleem was omdat vissen geen pijn zouden voelen. In 2021 werd hij beschuldigd van het mishandelen van konijnen, iets waar getuigen video's van hebben gemaakt.

Konijnen werden tegen een boom aan gegooid, geschopt en bedekt met stenen. Zijn woning was smerig en lag vol met dierenuitwerpselen, later werden er kruisbogen gevonden. Ook ging het mis met een hond, die door L. geschopt en door de tuin gegooid werd. Het beest werd in beslag genomen en moest worden geopereerd aan zijn verwondingen. Na een huiszoeking bleek tevens dat hij wederom konijnen in zijn bezit had. De verdachte verklaarde dat hij verslaafd aan alcohol was, last had van het syndroom van Asperger en werd toen vrijgesproken.

De brief van het OM aan het Erasmus MC

Het Erasmus MC wilde L. een diploma als basisarts uitreiken, maar ontving dus een waarschuwingsbrief van het OM waarin stond dat "Fouad L. verschillende keren met politie en justitie in aanraking is gekomen, hetgeen ook tot een veroordeling door de rechtbank in Rotterdam heeft geleid. Deze informatie wordt verstrekt om u te ondersteunen in het uitoefenen van uw rol als verstrekker van basisdiploma’s en - zo nodig - die maatregelen te treffen die u passend en geboden voorkomen.".

Fouad L. actief op 4Chan

Gisteren bleek ook dat L. actief was op het controversiële forum 4Chan. Uit zijn posts bleek dat hij zichzelf een genie vond, zijn alcoholverslaving de schuld van de universiteit was en dat hij alle 'normies' het liefst opgeruimd zou zien.

>be me
>legit clairvoyant genius, bordering on predicting the future
>dont connect with 99.9% of "humans" (normies) because theyre clinically retarded compared to me
>never had any friends or GFs (women instinctively hate aspie men because we dont fall for their manipulation)
>go to med school
>keep getting suspended for 6 months every year in there because "i dunno hes just weird"
>teachers legit put that in the reports: "he does everything right but hes just weird, he creeps us out when he does X, Y, Z"
>med school exam commission says they have to suspend me but cant kick me out because i literally didnt do anything wrong
>takes me 10 years to finish med school
>become a raging alcoholic every time they suspend me
>in a blackout drunk stupor I torture one of my rabbits in my own garden and get convicted for it due to a coalburner videotaping it
>allegedly kick my annoying puppy dog in garden, police raid my home SWAT style like I killed someone
>police report this to med school, why you might ask? Because the local officer was angry I got off
>med school exam committe says they refuse to issue my diploma now despite having all points from the curriculum
>got fired from job because it depended on the diploma
>destitute
>hurrrr its your fault for being a degenerate alcoholic

My dear asperger brothers, with my whole heart I strongly recommend you to just go NEET and never try to do anything in academics, especially if youre not a cuck and insist on speaking your mind like a man. You will be chewed out and you will realize too late that your success has nothing to do with your actual results but on how much other "humans" (normies) like you. Yes, LIKE you.

The entire world hates us. Being high IQ is like being a nobleman during the French revolution. Asperger isnt even real, it stems from being so high IQ that you never connect with other people because their thoughts are on the level of a dog compared to you so you never socialize. Conclusion: death to normies.

Business as usual

Ondertussen is het werk in het Erasmus weer begonnen, later wordt vanuit het ziekenhuis een verklaring verwacht. Tot nog toe waren zij onbereikbaar voor commentaar omdat er aan nazorg voor studenten en personeel wordt gewerkt. De sfeer zou gelaten zijn.

Studenten en medewerkers reageren voor het eerst

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties