Adele doet riem af tijdens concert in Vegas: "Ik heb Chinees gegeten, ik krijg geen lucht!" Shownieuws
Auteur
27/09/2023 18:02

Adele doet riem af tijdens concert in Vegas: "Ik heb Chinees gegeten, ik krijg geen lucht!"


De wereldberoemde zangeres Adele staat natuurlijk vooral bekend om haar hartverscheurende liefdesliedjes, maar iedereen die al eens een concert van haar heeft bezocht weet dat ze tussen de liedjes door een stuk minder serieus is. Afgelopen weekend tijdens haar show in Las Vegas bijvoorbeeld, toen ze merkte dat haar riem toch wel heel strak zat na het avondeten van gisteravond en het ontbijt van vanmorgen.

Ik ga niet liegen, jongens. Gisteravond at ik na de show wat Chinees en vanochtend had ik een erg uitgebreid ontbijt met spek, hash en een omelet. Nu past mijn riem niet meer! Het ziet er niet uit.

Je ziet het niet als ik zit omdat het verstopt is, maar deze is van massief goud. Ik kan er niet in ademen. Ik weet niet of jullie het misschien voor me kunnen losmaken. Kunnen jullie proberen het los te maken? Het is geen gewone riem, en als je niet weet hoe je hem moet losmaken, zoek ik wel iemand anders. Alsjeblieft, breek het niet; het is niet van mij.

Voordat ze verderging met haar show verzuchtte ze nog even "Oh that's better, f**k me!". Wat is ze toch lekker gewoon gebleven hè?

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties