Acteur Bas Muijs (GTST) mishandeld, gegijzeld en beschoten met spijkerpistool Shownieuws
Auteur
27/09/2023 12:15

Acteur Bas Muijs (GTST) mishandeld, gegijzeld en beschoten met spijkerpistool


De scenario's van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn soms ongeloofwaardig, maar soms is de realiteit nog een stuk vreemder. Gisteren kwam via Yvonne Coldeweijer namelijk het nieuws dat GTST-acteur Bas Muijs gegijzeld werd gehouden, werd mishandeld en dat er zelfs op hem is geschoten met een spijkerpistool. Ook zou geprobeerd zijn hem af te persen.

Naar Arnhem gelokt

In maart ging Muijs naar Arnhem voor een afspraak met zogenaamd een terminaal zieke fan. In plaats daarvan werd hij gegijzeld door de nieuwe partner van zijn ex-vriendin, die geld van Muijs wilde hebben en hem bedreigde met een spijkerpistool. Hij dwong Muijs toe te geven dat hij zijn ex-vriendin had verkracht en dreigde de beelden online te delen als hij niet zou betalen.

De acteur wist de man te overtuigen om hem naar het ziekenhuis te brengen en daar schakelde het personeel de politie in. De verdachte is gearresteerd en zit nu in voorarrest. Het nieuws was overigens niet nieuw, maar pas gisteren werd bekend dat het om de bekende acteur gaat, iets dat inmiddels ook door zijn advocate Petra Breukink is bevestigd.

Yvonne vertelt er echter ook bij dat Bas een meisje zou hebben misbruikt en dat dit de reden zou zijn dat Bas dit uit de media heeft proberen te houden. Daar kan geen GTST-cliffhanger tegenop...

De berichtgeving van Yvonne Coldeweijer

Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties