3 leuke cadeau’s voor een man Lifestyle
Auteur
21/09 10:56

3 leuke cadeau’s voor een man


Het vinden van een geschikt cadeau voor een man is en blijft vaak iedere keer weer een uitdaging. Waar we voor vrouwen legio mogelijkheden hebben, valt dit bij de meeste kerel vaak enorm tegen. Het is dus ook niet zo heel vreemd dat ook jij op zoek bent naar een leuk en vooral origineel cadeau voor een man. Daarbij maakt het niet per se uit of het gaat om een verjaardag, housewarming of andere gelegenheid. Wat vooral belangrijk is, is dat je weet waar de interesses liggen en niet geheel onbelangrijk, wat je budget is. Omdat we heel goed snappen dat het vinden van een leuk cadeau lastig kan zijn, hebben we een top 3 voor je gemaakt.

Bepaal het budget en de interesse van iemand

Voordat we onze top 3 met je delen, is het goed eerst te bepalen wat je budget maximaal is. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het voor een vriend anders is dan wanneer je broer of vader jarig is. Wel is het handig speling te houden als het gaat om het budget. Het is namelijk vervelend dat wanneer je budget 25 euro is en je iets van 30 euro ziet liggen dat aan alle wensen voldoet, je dit moet laten liggen. Calculeer dus altijd een marge van 10 tot 15 procent, zodat je zeker weet dat je iets vindt dat binnen je budget past. Naast het budget is het ook handig te weten waar de interesse ligt. Stel dat iemand regelmatig in een online Nederlandse casino te vinden is om te wedden op voetbalwedstrijden, dan kun je iemand bijvoorbeeld ook een tegoedbon doen, zodat je op jouw kosten een keer kan spelen.

Bierproeverij

De meeste mannen vinden het geen straf om een biertje te mogen drinken. Hoe leuk is het dan om bijvoorbeeld met een paar vrienden een bierproeverij cadeau te geven. Dit kan gewoon thuis zijn, maar in de kroeg behoort ook tot de mogelijkheid. Niet alleen is dit ontzettend leuk voor degene die het krijgt, maar zorgt het ook voor een onvergetelijke avond vol herinneringen met je vrienden. Wel is het aan te raden direct een datum te prikken, aangezien de kans anders vrij groot is dat het vergeten wordt.

Stijlvol horloge

Heb je een wat ruimer budget, dan is een horloge een prachtig cadeau voor een man. Het is niet alleen een praktisch en functioneel accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan zijn outfit. Of het nu gaat om een klassiek en tijdloos model of een modern en sportief ontwerp, een horloge heeft vrijwel altijd van toegevoegde waarde. Is iemand nu erg sportief, dan kun je ook overwegen eens na te denken over een smartwatch, iets wat we ook steeds vaker voorbij zien komen in het dagelijks leven. Niet alleen handig om je hartslag te meten en je stappen te tellen, maar ook om in een oogopslag te zien wie je belt of een berichtje heeft gestuurd, zonder dat je daarvoor je telefoon uit je broekzak hoeft te halen.

Parfum

Parfum is misschien niet het meest originele cadeau voor een man, maar wel altijd praktisch. Daarbij zit je meestal ook redelijk veilig, waardoor de kans groot is dat het in de smaak valt. Wel is het handig te weten welke geuren iemand lekker vindt, aangezien parfum best wel persoonlijk is. Zorg er dus voor dat je dit weet te achterhalen en in het geval je het echt niet weet kun je ook altijd nog een cadeaubon geven.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Personen