De nieuwste iPhone 15 met of zonder abonnement bestellen? Tech
Auteur
21/09/2023 09:33

De nieuwste iPhone 15 met of zonder abonnement bestellen?


De nieuwste iPhone 15 is vanaf 22 september verkrijgbaar en dat heeft er werderom voor gezorgd dat er ontzettend veel mensen niet alleen hun abonnement hebben verlengt om dit nieuwe toestel te kunnen bemachtigen, maar er ook een grote groep mensen is die het toestel los heeft gekocht. Toch blijft het voor velen altijd een discussie en geven veel mensen de voorkeur aan het uitstrijken van deze kosten over een periode van 24 maanden, die gelijkstaat aan de duur van je abonnement. Toch kan het voor de een wel verstandig zijn om te kiezen voor een telefoon met abonnement, terwijl dit voor de ander niet het geval is. Hoe dit precies zit en welke keuze het beste is voor jou, bespreken we graag met je.

iPhone 15 met abonnement

De kosten voor een gemiddeld iPhone 15 abonnement liggen zo rond de 60 tot 70 euro per maand. Hiervoor heb je wel de nieuwste iPhone en daarnaast ook onbeperkt bellen en internetten. Vooral dat laatste is voor velen van belang, aangezien we niet alleen alles op 5G doen, maar ook ontzettend veel streamen. Toch zien we dat er wel wat haken en ogen zitten aan een abonnement met toestel, zoals bijvoorbeeld de BKR notering die je krijgt. Nu is dit in het geval van iemand met een koophuis geen probleem, maar heeft het wel effect op de mensen die voornemens zijn een hypotheek af te sluiten. Behoor jij tot deze eerste groep of is het kopen van een huis nog helemaal niet aan de orde? Bestel de iPhone 15 met een abonnement dan snel online of in de winkel en geniet van dit prachtige nieuwe paradepaardje van Apple.

iPhone 15 zonder abonnement

Steeds vaker zien we dat mensen de keuze maken om een toestel los aan te schaffen. De voornaamste reden is omdat ze dan wat lagere maandlasten hebben, die overigens als je de prijs van een los toestel doorrekent in verhouding hetzelfde zijn. Toch kan het zijn dat je te maken krijgt met een financiële tegenvaller en dan is het maar wat fijn dat je dus niet iedere maand ook nog even 40 euro voor je toestel mag aftikken aan je provider. Ook zien we dat veel zakelijke iPhones los worden gekocht, omdat ze zo kunnen worden opgevoerd als investering, waardoor dit in mindering wordt gebracht op de bruto winst, waardoor je minder belasting hoeft te betalen.

Welke keuze is het beste

Het bestellen van een los toestel of een toestel met abonnement in het algemeen heeft zo z’n voor- en nadelen. De enige die deze beslissing kan maken, ben je daarom dus ook zelf. Wees je er bijvoorbeeld van bewust dat je bij een abonnement met toestel met een waarde van 250 euro of meer, wordt geregistreerd bij het BKR. Wil je dan een hypotheek afsluiten, dan kun je vaak enkele duizenden euro’s minder opnemen. Een ander belangrijk punt, is de terugkerende kosten, die vooral in het geval van een onzekere financiele toekomst een last op je schouders kunnen zijn. Bepaal daarom voor jezelf goed welke keuze het beste voor jouw situatie is, zodat je op basis daarvan een weloverwogen besluit kunt nemen.

/ / Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Delen