Yvonne Coldeweijer: "Gio en Jade Anna uit elkaar vanwege OF-model Mdemma" Shownieuws
Auteur
19/09/2023 10:32

Yvonne Coldeweijer: "Gio en Jade Anna uit elkaar vanwege OF-model Mdemma"


Er ging vorige week een schok door influencerland: Gio en Jade Anna zijn uit elkaar! Voor de tweede keer binnen korte tijd overigens, maar dat terzijde. De break-up ging gepaard met een heuse video, want hey, je bent vlogger or niet. Zin in een heuse tranentrekker? Bekijk de beelden hieronder dan even. Let vooral op de redenen: Jade Anna kon hem niet de hoeveelheid liefde geven die hij volgens haar wel verdient. Awwwww. De volledige video staat onderin, als je het complete relaas wil horen.

Youtube/Gio

Gio ging vreemd

Niet iedereen geloofde dat en veel mensen twijfelen aan de oprechtheid van de video. Dit soort drama scoort namelijk enorm en de video is binnen 5 dagen al 730.000 keer bekeken. Ook Yvonne Coldeweijer geloofde er niet zo heel van, maar zij kwam vanmorgen met een scoop: Gio zou vreemdgegaan zijn met OF-model Mdemma. Of nou ja, volgens Yvonne zouden Gio en Emma elkaar tegengekomen zijn in een club en vervolgens zouden ze, samen met Gio's homeboy Alex, naar huis zijn gegaan voor een trio. Wat overigens niet gelukt is, want een dronken Gio bleek geen succes in bed. Dat heeft hij daarna aan Jade opgebiecht en hop, einde relatie.

Uiteraard werd een lief verhaal omheen verzonnen want tsjah, alles voor de clicks en likes en vreemdgaan met een OF-model staat nou niet zo leuk op het CV van de ideale schoonzoon. Of het 100% de waarheid is zal wel in het midden blijven, maar Yvonne is in elk geval overtuigd...

Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne

De volledige breakup-video

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties