Delen is lief

Email

Beelden opgedoken van vechtpartij Antwerpen waarbij 20-jarige Rotterdammer om het leven kwam

Afgelopen zaterdagnacht liep het vreselijk uit de hand in discotheek Ikon te Antwerpen waar 2 Nederlandse rappers (Young Ellens & Ashafar) optraden. Een enorme vechtpartij brak uit, waarbij een 20-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Inmiddels zijn er, hoe kan het ook anders, beelden van de knokpartij opgedoken.

Het begon als een normale ruzie, maar al snel werden er messen getrokken. Twee mannen raakten gewond: de 20-jarige jongen liep ernstige verwondingen op en overleed later in het ziekenhuis. De ander, een man van 25, raakte zwaargewond maar overleefde het voorval. De politie had de grootste moeite om de menigte rustig te houden en er kwam al snel versterking om ervoor te zorgen dat de hulpverleners veilig hun werk konden doen. Inmiddels zijn 7 mensen aangehouden, waaronder de zwaargewonde man, het onderzoek is in volle gang.

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Ok Biz, vertel ons maar even wat dan nu precies het verschil is tussen het filmpje van de Hyena's en wat we hier nu weer voor de zoveelste keer zien... Dit volk is echt om te kotsen! Evenals iedereen die het ook maar een beetje goed probeert te praten of de aandacht ervan af probeert te leiden...

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail