BIOS uitlezen...
Beelden opgedoken van vechtpartij Antwerpen waarbij 20-jarige Rotterdammer om het leven kwam Nieuws
Auteur
18/09/2023 12:31

Beelden opgedoken van vechtpartij Antwerpen waarbij 20-jarige Rotterdammer om het leven kwam


Afgelopen zaterdagnacht liep het vreselijk uit de hand in discotheek Ikon te Antwerpen waar 2 Nederlandse rappers (Young Ellens & Ashafar) optraden. Een enorme vechtpartij brak uit, waarbij een 20-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Inmiddels zijn er, hoe kan het ook anders, beelden van de knokpartij opgedoken.

Het begon als een normale ruzie, maar al snel werden er messen getrokken. Twee mannen raakten gewond: de 20-jarige jongen liep ernstige verwondingen op en overleed later in het ziekenhuis. De ander, een man van 25, raakte zwaargewond maar overleefde het voorval. De politie had de grootste moeite om de menigte rustig te houden en er kwam al snel versterking om ervoor te zorgen dat de hulpverleners veilig hun werk konden doen. Inmiddels zijn 7 mensen aangehouden, waaronder de zwaargewonde man, het onderzoek is in volle gang.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties