Welkom op Madeira Lifestyle
Auteur
15/09 12:16

Welkom op Madeira


Voor iedereen die toe is aan een ontspannen vakantie in een prachtig gebied gelegen in Portugal is welkom in het autonome Madeira. Madeira is een eiland met een verscheidenheid aan verschillende soorten natuur. Zo kun je je laten verwonderen door prachtige watervallen, mooie kustlijnen en natuurlijke baden in de natuur. In Madeira kun je ook verschillende grotten vinden en je onderdompelen in de natuur tijdens een bergwandeling over de prachtige bergtoppen die je een adembenemend uitzicht geven over Madeira en al het moois dat er te vinden is op het eiland.

Madeira staat bekend als het eiland van de bloemen, deze zie je dan ook overal om je heen wanneer je over het eiland loopt. Alle verschillende soorten bloemen zorgen voor een kleurrijk geheel, je krijgt er meteen happy vibes van! Wie graag met de auto op pad gaat, kan een auto huren op Madeira. Zo kun je alle mooie plekken ontdekken terwijl je lekker aan het rondtouren bent, een auto huren heb je in een paar klikken gedaan. Simpel en snel online, zo kun je meteen de weg op zonder lange wachttijden en uren zoekwerk.

De bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen van Madeira

Wanneer je op Madeira bent zijn er een aantal dingen die je zeker moet gaan bekijken. Zo kun je een wandeling maken door de natuur naar de ‘’Valley of the Nuns’’ Terwijl je door de prachtige groene natuur wandelt in het berggebied kun je genieten van het mooie uitzicht. Op Madeira zijn er nog veel meer wandelroutes langs mooie plekken.

Wie niet bang is om met een kabellift naar beneden te zweven moet ook zeker een bezoekje brengen aan ‘’Faja dos Padres’’ wanneer je beneden bent, kom je in een tuin met bloemen, groente en fruit terecht. Je zit hier direct aan de zee en kunt er genieten van heerlijk eten en drinken in een rustig en fijn restaurant.

Op Madeira is er natuurlijk nog veel meer te doen, te zien en te beleven. Dit kun je zelf ontdekken wanneer je op Madeira bent!

Een dag genieten op het strand van Madeira

Op Madeira kunnen strand liefhebbers te kust en te keur. De ruime variatie aan natuur en de groei van vele verschillende soorten prachtige kleurrijke bloemen zorgen voor een bijzonder decor. De zandstranden en het heldere water zorgen voor een rustgevende sfeer tijdens jouw stranddag. De ligbedden en parasols nodigen uit tot een dag vol ontspanning en plezier.

Op het strand vermaak je je urenlang terwijl je lekker in het zonnetje ligt om je teint bij te houden, onder de parasol een woordzoeker doet of eindelijk eens dat fijne boek uit leest dat al veel te lang in de kast ligt te verstoffen. Als het te warm wordt dan neem je een verfrissende duik in de uitgestrekte zee die zo uitnodigend voor je ligt, te wachten tot jij een duik komt nemen.

Wie graag nieuwe dingen ontdekt kan op één van de vele snorkelspots gaan snorkelen, ontdek de onderwaterwereld en laat je ook hier verwonderen door de prachtige natuur van Madeira. Dit is zeker weten een bijzondere ervaring!

Ook interessant

Ook interessant

Personen