Roddelpraat: "Boef zet gezin op straat nadat hij met Ali B. een model aanrandde" Shownieuws
Auteur
14/09/2023 14:02

Roddelpraat: "Boef zet gezin op straat nadat hij met Ali B. een model aanrandde"


De mannen van Roddelpraat zijn niet vies van een beetje controverse, en met hun scoops hebben ze al een heleboel mensen tegen zich in het harnas gejaagd, ook al bleken een groot aantal van die onthullingen achteraf wel waar te zijn. Ook gisteren brachten ze een heftig verhaal, met dit keer Boef en Ali B. in de hoofdrol.

Boef en Ali weer de fout in

Boef en vrouwen, dat is nog niet echt een hele goede combi sinds het hele kech-verhaal, en over de relatie tussen vrouwen en Ali B. zullen we het helemaal maar even niet hebben. Hoe dan ook, het OnlyFans-model Romy van Klei openbaarde een aantal screenshots van gesprekken tussen haar en Boef, waarna Dennis contact met haar zocht. Het blijkt dat Boef (getrouwd, vader van twee) contact met haar zocht om te 'chillen', en toen er eenmaal werd afgesproken bleek Boef niet alleen te zijn... Drie keer raden wie ook aanwezig was? Inderdaad, ome Ali!

Uiteindelijk blijkt dat Boef van alles heeft geprobeerd om Romy het bed in te krijgen, tot drogeren en aanranden aan toe, maar dat dat niet gelukt is. Nu Romy hem aan het exposen is doet Ali B. er vanuit label Spec alles aan om dat glad te strijken, maar was Ali niet allang vertrokken bij zijn platenlabel? De vrouw van Boef is er in elk geval al helemaal klaar mee en is er vandoor gegaan.

Romy ontkent alles

Het wordt echter nog iets spannender, want in een story op Instagram vertelt Romy dat het allemaal niet waar is. Ze is niet aangerand en zij en Boef zijn nog steeds goed samen. Iets dat na alle bewijzen van Jan en Dennis best bijzonder is, of zou dit toch onder druk van Ali zijn?

Instagram/romyindyvanklei

De volledige uitzending

/ / Veel besproken

Meer over
Delen

/ / Reacties