BIOS uitlezen...
Bruiloftsfeest in Rhode Island eindigt in massale vechtpartij met de politie Knokken
Auteur
13/09/2023 17:01

Bruiloftsfeest in Rhode Island eindigt in massale vechtpartij met de politie


Tijdens een bruiloft in Rhode Island escaleerde een situatie volledig uit de klauwen waarbij 6 personen in confrontatie kwamen met de lokale politie. Een video laat zien hoe een vrouw een agent in het kruis schopt en een andere gast bewusteloos wordt geslagen.

Zes personen gearresteerd

De politie van Newport werd rond 1 uur 's nachts opgeroepen naar The Landing, een visrestaurant aan Bowen’s Wharf, na meldingen van een man (David Onik) die een medewerker probeerde te slaan en iemand anders duwde omdat hem de toegang werd geweigerd. Terwijl de politie David ondervroeg, begonnen zijn vrienden zich rond de agenten te verzamelen. Ze werden herhaaldelijk gevraagd afstand te nemen maar toen ze dit weigerden probeerden agenten Rachael Onik te arresteren, maar ze struikelde en viel. Dit leidde tot een gevecht waarbij een vrouw herhaaldelijk probeerde het wapen van een agent te grijpen.

De burgemeester van Newport (Xaykham Rexford Khamsyvoravong, wie kent hem niet) heeft aangekondigd dat de stad het gebruik van geweld door de agenten in het incident zal onderzoeken.

De bodycambeelden van de lokale politie

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties