BIOS uitlezen...
BOOS onderzoekt: Alex Soze zou zijn volgers oplichten met handel in sportuitslagen Nieuws
Auteur
08/09/2023 13:02

BOOS onderzoekt: Alex Soze zou zijn volgers oplichten met handel in sportuitslagen


Let's get ready to rumble! In onze linkerhoek, met een gewicht van zo'n 65 kilo, de linkse BNN-rakker die deugen als dagtaak ziet: Tim Hofman van team BOOS! In de rechterhoek, met iets meer gewicht, spierwitte tanden, een kaal hoofd en meer schijt aan de politie dan in een overvolle DIXI na een festivalweekend: Alex Soze van team NickActiveren! Jawel, BOOS heeft een verhaal gemaakt over onze kale vriend uit Groningen en dat willen we je uiteraard niet onthouden.

Gokken op sportuitslagen

Het begon allemaal een tijd geleden met een Telegramgroep genaamd 'Nickactiveren' waarin werd gehandeld in sportuitslagen van gefixte wedstrijden. Daar kon je dan weer op gaan wedden en katsjinnnng, infinite moneyz. Meerdere influencers promootten dat kanaal, waaronder Alex Soze. Het kanaal bleek echter (natuurlijk) een dikke scam, en mensen gingen voor veel geld het schip in. Ook het AD dook op deze groep waarna deze inclusief de gebruikers verdween en niet meer terugkeerde.

Wat later leek het een BOOS-volger grappig om eens te kijken of de naam 'Nickactiveren' beschikbaar was en verdomd: de naam was snel geclaimd. Binnen no-time had deze persoon echter Alex Soze in zijn nek met de vraag om een nieuwe doorstart te maken. Dat zou namelijk makkelijk geld verdienen zijn en daar had hij wel oren naar.

Betrapt door BOOS

Toen Alex werd geconfronteerd met zijn uitspraken wist hij natuurlijk ineens van niets. Telegram gebruikte hij niet, en het promoten van crypto en gokken deed hij niet meer. Inmiddels heeft Alex alle contacten met de persoon verbroken en de gesprekken verwijderd, maar te laat: BOOS heeft alle gesprekken in handen. Oordeel zelf!

Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara
Instagram/boosbnnvara

Hij krijgt wel vaak fanmail

Check dit ook even!

Check dit ook even!

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen